ul. Świętej Gertrudy 24, 31-048 Kraków, tel:  12 433 83 83     Klinika Janeczko – medycyna estetyczna i dermatologia

plen
filtruj wg obszarów ciała
lady_small
włosy twarz szyja i dekolt ręce i nogi klatka piersiowa i plecy brzuch i pośladki narządy płciowe dłonie i stopy

Rejestracja telefoniczna

od poniedziałku do piątku
od 9:00 do 20:00
(12) 433 83 83
660 495 253

Rejestracja on-line

Zapisz mnie na wizytę

Opinie

ZnanyLekarz.pl

Nasza klinika jest oceniana przez użytkowników znanego portalu gromadzącego informacje na temat lekarzy. Nie boimy się tych prawdziwych opinii i na bieżąco odpowiadamy na wszystkie komentarze. Portal jest niezależnym serwisem dlatego opinie naszych pacjentów nie są przez nas moderowane.

  • opinie:

    75

  • ocena:

    Bardzo Dobra

Zobacz nasz profil

Opinie na nasz temat

sprawdź co o nas piszą!

Dzisiaj kolejny raz odwiedziłem klinikę pani Janeczko. Perfekcyjne podejście do zaleceń sanepidu COVID 19. Uderza spokój i niezwykły profesjonalizm. Pani doktor jest doskonałym specjalistą dermatologii i równocześnie medycyny estetycznej. Umiejętność oceny problemów skóry bardzo wysoka. Leczenie zawsze przynosi lepsze efekty niż się spodziewałem. Świetny fachowiec. Miła osobowość. Dałbym nawet 10 gwiazdek gdyby można było. Polecam!!

Eugeniusz Miednik, 17 lipiec 2020

Niezwykle profesjonalne podejście do zabiegów oraz bardzo miłe podejście do pacjenta dzięki czemu podczas wizyty czułam się bardzo komfortowo. Zabieg wykonywany bezboleśnie i z dużym zaangażowaniem.

Monika, 2 czerwiec 2020

Pani Doktor to nie tylko prawdziwy profesjonalista i niezwykle empatyczny lekarz ale przede wszystkim artysta jeśli chodzi o dermatologię estetyczną.

kasiaplaza, 27 listopad 2019

Wreszcie trafiłam do wspaniałej pani doktor Julity , która rozpoznała i skutecznie wyleczyła mój wieloletni problem z trądzikiem różowatym.

Dlatego , jak pojawiły się brodawki łojotokowe, od razu wiedziałam kto pomoże !!! Pani doktor wszystko wytłumaczyła, nałożyła znieczulający krem i laserem wszystko usunęła. Po dwóch tyg. nie było po nich śladu. Bardzo polecam świetną, profesjonalną z dużą kulturą i piękną panią dr. Julitę Janeczko

Joannamw, 23 luty 2018

Bardzo konkretna i kompetentna osoba a przede wszystkim świetny specjalista! Lekarz godny polecenia! Zaufałam i to był dobry wybór! Bardzo dziękuję pani doktor za pomoc!!!

magdalena.worwa, 1 luty 2018

Jestem pacjentką p.dr Janeczko już od długiego czasu,zawsze jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zabiegu.Konsultowałam się także w sprawie niezbyt ładnego znamienia (…)Przypuszczam, że dzięki tak dużemu profesjonalizmowi zawdzięczam Jej życie. Serdecznie Pani dziękuję .

Małgorzata W., 16 marzec 2017

Bardzo polecam panią doktor. Oprócz porady typowo dermatologicznej , radzi również jakie produkty wyeliminować z diety aby stan cery się poprawił. Diagnoza jak i leki odrazu trafione w 10! Pani bardzo wyrozumiała, profesjonalna a atmosfera w gabinecie jak najbardziej na tak. Wyczerpująco odpowiada na każde pytanie. Polecam jeszcze raz

Natalia, 23 marca 2015

Zdecydowanie polecam Panią Doktor Julitę Zaczyńską-Janeczko. Trafiłam do Pani Doktor z problemem dermatologicznym. Diagnoza postawiona przez Panią Doktor bardzo trafna, leki oraz zalecenia Pani Doktor niezwykle szybko przyniosły efekty. Pani Doktor jest profesjonalną, bardzo sympatyczną i wyrozumiałą osobą, poświęca sporo czasu pacjentowi i chętnie wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Leczenie bardzo skuteczne i efektywne. Personel gabinetu również miły i pozytywnie nastawiony do pacjentów. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor i szczerze polecam Panią Doktor wszystkim osobom z problemami dermatologicznymi.

Joanna, 5 sierpnia 2015

Posiadam wielki szacunek do Pani Doktor:do Jej wiedzy,delikatnej,wprawnej rączki,cierpliwości i wsparcia psychicznego.Dlaczego?Trafiłam do Pani Doktor z fatalnym problemem-była to blizna po szyciu chirurgicznym,którą usuwając w gabinecie x poparzył lekarz x doprowadzając do wgłębień ok. 3,4 mm i depresji.Pani Julita tak poprowadziła leczenie laserowe,że” naprawiła”to co było zniszczone przywracając mi normalną,gładką skórę.Jestem baaaardzo wdzięczna za to,bo wszystko dotyczyło bardzo widocznego miejsca na twarzy.Dziękuję też przemiłemu personelowi gabinetu.

Andzia, 25 września 2015